ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2024ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου (ΠΣΠ),  o Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου, διοργανώνουν το 13ο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου 2024, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00.

Οι αγώνες θα γίνουν στο 1ο Δημοτικό Σχολείου Περιστερίου (Παναγή Τσαλδάρη 2).

Δηλώσεις συμμετοχής:  Μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου 23:59. Οι δηλώσεις θα γίνουν αυστηρά μέσω της φόρμας: https://forms.gle/TrYJmAHF4hJ2nzK96 .

 

 

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2024

Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Δήμου Περιστερίου, καθώς και οι αθλητές των σκακιστικών σωματείων του Περιστερίου ( Π.Σ.Περιστερίου και Σ.Ο.Περιστερίου).

Το σχολικό Πρωτάθλημα σκακιού στο Περιστέρι 2024 είναι αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την ίδρυση του 1ου ΔΣ Περιστερίου, στα 90 χρόνια από την ίδρυση του Δήμου Περιστερίου και στ 40 χρόνια από την ίδρυση της Π.Σ.Περιστερίου.

Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

Θα δοθούν μετάλλια στους νικητές, αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες και κύπελλο στο Δημοτικό σχολείο με τις περισσότερες συμμετοχές.

Πληροφορίες-δηλώσεις: http://peristerichess.gr 

Επικοινωνία: τηλ.2105754265, email: psperisteriou@gmail.com

 

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

Παχατουρίδης Ανδρέας        Δήμαρχος Περιστερίου

Ευαγγελίου Μαρία                 Πρόεδρος ΔΣ Πνευματικής  Στέγης

Μπελαφέμινε Φραντζέσκα    Διευθύντρια 1ου Δ.Σ. Περιστερίου

Καπνιάζης Γιώργος               Πρόεδρος συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων                                                                   1ου Δημοτικού Περιστερίου