\"Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...\"Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης επηρεασμένοι από το πνεύμα των ημερών θέλησαν να προσφέρουν ένα κέρασμα στους συμμαθητές τους σε όλο το σχολείο, μιας και σε λίγους μήνες θα είναι πλέον μαθητές του γυμνασίου. 

 

Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...

Με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συγκέντρωσαν τα απαραίτητα υλικά και αφού πρόσθεσαν αγάπη και καλοσύνη, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ζύμωσαν και έστειλαν στον φούρνο του κ. Ορέστη (πατέρας μαθητή της Στ΄ τάξης) τα μελομακάρονά τους! 

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 22 Δεκεμβρίου τα μοίρασαν σε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας!

Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την όλη διαδικασία, καθώς αντάλλαξαν ευχές και γλυκά συναισθήματα.

Και του χρόνου!!!

Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...Η Στ΄ τάξη δημιουργεί... και προσφέρει...