Κοινωνική Δράση του Συλλόγου Γονέων και ΚηδεμόνωνΚαλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία! Καλή αρχή στο σχολείο με ευχές για μια πιο σταθερή και ολοκληρωμένη σχολική χρόνια! Μαζί με το άνοιγμα του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ξεκινάει και την πρώτη δράση του για τη φετινή χρονιά.....

*Από τη Δευτέρα 10 έως και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας (περιοχές Βασιλικά, Ψαροπούλι, Τσαπουρνιά). Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας οι οποίοι εδώ και πέντε μήνες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα μιας και η βοήθεια που έχουν λάβει είναι ελάχιστη

.*Μέσα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας με την πανδημία ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άνθρωποι, που και το πιο μικρό αγαθό που μπορούμε να προσφέρουμε για αυτούς είναι πολύτιμο.

* Τα πράγματα που χρειάζονται είναι : Γάλατα μακράς διάρκειας, ζάχαρη, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, καφές, αλάτι, πιπέρι, κρουασάν για τα παιδιά και χαρτικά και είδη υγιεινής.

* Θέλουμε να.σας ευχαριστησουμε όλους σας τους Δασκάλους και τους Γονείς που σε ό,τι κάνουμε ανταποκρίνεστε και συμμετέχετε! Να είσαστε όλοι καλά. Καλη αρχή!!!