Η γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΤην Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ και της Δ΄ τάξης, με τη στήριξη των δασκάλων τους κ. Λιβά Δημήτριου, Στασινού Λαμπρινής, Μπέκα Μιχαήλ και της μουσικού μας κ. Ιφιγένειας Κρικέλη, παρουσίασαν τη γιορτή για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου. 

Τα παιδιά, μέσα από αφηγήσεις, απαγγελίες, δρώμενα, τραγούδια και ντοκουμέντα, ξεδίπλωσαν μπροστά μας όλα όσα συνέβησαν εκείνες τις τρεις μέρες του Νοέμβρη του ΄73 στο Πολυτεχνείο, με την ηρωική αντίσταση των φοιτητών ενάντια στη χούντα και τον αγώνα τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας!!!!

Η γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου
Η γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΗ γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΗ γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΗ γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΗ γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του ΠολυτεχνείουΗ γιορτή στο σχολείο μας για την 50η Επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου