Επίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΤην Πέμπτη 18/4/2024, στα πλαίσια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος  «Μετάβαση  από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο», του Κέντρου Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ» του Δήμου Περιστερίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ ΄τάξης επισκέφθηκαν με τη συνοδεία των δασκάλων τους, της υποδιευθύντριας και της κ. Δώρας Βλάχου το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Τους  υποδέχθηκαν θερμά η Δ/ντρια του Γυμνασίου κ. Μπιζίμη Σταυρούλα και καθηγητές του Σχολείου. Μετά από την πρώτη γνωριμία με την διευθύντρια και ένα κέρασμα στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου,  οι μαθητές και οι μαθήτριες περιηγήθηκαν με τη συνοδεία της κ. Μπιζίμη στην αίθουσα πληροφορικής, στο χημείο και στις τάξεις του Γυμνασίου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες αποχώρησαν και έδωσαν ραντεβού τον Σεπτέμβριο για την Α’ Γυμνασίου.

Επίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου
Επίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο ΠεριστερίουΕπίσκεψη της Στ΄ τάξης στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου