Εκκλησιασμός και Παράδοση Βαθμολογίας Α΄ Τριμήνου σχολ. έτους 2022 - 2023Σας ενημερώνουμε ότι την  Τετάρτη 21/12/2022 στις 08:15΄ και για περίπου το 1ο διδακτικό δίωρο θα υπάρξει εκκλησιασμός των μαθητών/τριών και του διδακτικού προσωπικού ενόψει Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό Αγ. Ιεροθέου. Εάν δεν επιθυμείτε να εκκλησιαστεί το παιδί σας, ας έρθει στο σχολείο στις 09:40΄, κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κοινωνήσει το παιδί σας παρακαλούμε να το προετοιμάσετε σχετικά.

Την ίδια μέρα, στις 13:20 (στο σχόλασμα), θα γίνει και η ενημέρωσή σας για την πρόοδο  των μαθητών/τριών (Α΄ – Β΄ τάξεις) καθώς και η παράδοση της βαθμολογίας του Α΄ τριμήνου για τις τάξεις  Γ΄- Δ΄- Ε΄- ΣΤ΄   στις τάξεις.

 

Εκκλησιασμός και Παράδοση Βαθμολογίας Α΄ Τριμήνου σχολ. έτους 2022 - 2023

Επισημαίνουμε ότι η παραμονή των μαθητών στον χώρο του σχολείου μετά τις 13:15 (ώρα ολοκλήρωσης του πρωινού προγράμματος και της ευθύνης των εφημερευόντων εκπαιδευτικών) μπορεί να γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονέων όσον αφορά στην εποπτεία τους.

Το Ολοήμερο την ημέρα εκείνη θα λειτουργήσει κανονικά.

Αν κάποιος γονέας/κηδεμόνας επιθυμεί για την ημέρα εκείνη βεβαίωση για λήψη γονικής άδειας παρακαλείται να στείλει e-mail στο σχολείο αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την τάξη του μαθητή καθώς και σε ποιον/α αφορά η βεβαίωση (πατέρα – μητέρα).