\"Δράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕ\""Επίσκεψη της Στ΄ τάξης στο Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω"

   Στις 7 Νοεμβρίου 2022 η Στ΄ τάξη επισκέφτηκε το Μουσείο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Αιγάλεω στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕ στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Μουσείου από την κ. Δανιηλίδου Αναστασία (Ιστορικό) και γνώρισαν αντικείμενα καθημερινής χρήσης, έγγραφα και ενδύματα που έφεραν μαζί τους οι πρόσφυγες κυρίως από τις Κυδωνίες (Αϊβαλί), όταν πριν έναν αιώνα αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές τους εστίες εξαιτίας της Μικρασιατικής Καταστροφής. 

   

Δράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕΔράση στα πλαίσια του προγράμματος ΚΙΝΕΤΕ