Δράση “Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιά”Την Πέμπτη 7/12/23 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ και  Β΄ τάξης του σχολείου μας, υλοποίησαν δράση, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα  Αγωγής Υγείας σε εθνικό επίπεδο με θέμα: “Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιά”.

Δράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιά

Σκοπός του προγράμματος ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των παιδιών  σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της στοματικής υγείας τους και απώτερο στόχο την αλλαγή συνηθειών και την υιοθέτηση υγιεινών συμπεριφορών και στάσεων ζωής. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από το Κέντρο Υγείας Αγίου Ιεροθέου και τη 2η ΤΟΜΥ Περιστερίου με ομάδα επαγγελματιών υγείας  και συγχρόνως έγινε απλή οδοντιατρική εξέταση, όσων παιδιών το επιθυμούσαν, κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής για να προσδιοριστεί η υγεία των δοντιών και των ούλων τους. Το πρόγραμμα συντονίζεται και υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιάΔράση  Δόντια Γερά-Στοματική Υγεία για παιδιά