ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣας ενημερώνουμε ότι η γιορτή με την οποία θα τιμηθεί η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022, στις 08:15 π.μ στις τάξεις χωρίς την παρουσία γονέων λόγω των γνωστών μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19 σύμφωνα και με τα οριζόμενα  στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν στις 09:40 π.μ με ευθύνη των γονέων τους.

Το Ολοήμερο την ημέρα αυτή δε θα λειτουργήσει.

Σημείωση : Όποιος γονέας επιθυμεί γονική άδεια για την Πέμπτη 24/3/2022 παρακαλείται να επικοινωνήσει με το σχολείο ή να στείλει mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου αναφέροντας ονοματεπώνυμο μαθητή, τάξη φοίτησης καθώς και σε ποιον (μητέρα – πατέρα) αφορά η βεβαίωση.

     Τα παιδιά που συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στις 10:30 την  Παρασκευή 25η Μαρτίου 2022, στην οδό Ραβινέ (έξω από το Σούπερ Μάρκετ “My Market” – κοντά στο άγαλμα του Ισορροπιστή). Τα παιδιά θα τα παραλάβετε στην κατάληξη της παρέλασης στη διασταύρωση των οδών Π. Τσαλδάρη και Αιμ. Βεάκη. Σας παρακαλώ, όταν παίρνετε τα παιδιά σας να ενημερώνετε τους εκπαιδευτικούς που θα είναι μαζί τους. Τα παιδιά να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά μάσκα, την οποία θα φορούν πριν και μετά την παρέλαση, λόγω του συνωστισμού.